Emmaus Domstad

Kringloop Parkwijk

Your Journey to a Fulfilling Life

Dit is onze grootste winkel en beslaat ruim 500m². De kringloop is onderdeel van ’t Groene Sticht in de wijk ‘Leidsche Rijn’. In Parkwijk sorteren en prijzen we kleingoed en elektra voor al onze winkels. Onze winkel in Parkwijk heeft als enige kringloop van Utrecht een koopavond!

Emmaus Domstad

Career Coaching

Kringloop Parkwijk

Dit is onze grootste winkel en beslaat ruim 500m². De kringloop ligt aan het groene sticht in wijk ‘Leidse rijn’. In Parkwijk sorteren en prijzen we klein goed en elektra voor alle 3 onze winkels. Onze winkel in Parkwijk heeft als enige kringloop van Utrecht een koopavond!

Onze kringloopwinkel in Utrecht Parkwijk

Emmaus Domstad is een ANBI stichting en heeft geen winstoogmerk. Met de opbrengst van onze winkels financieren we ons woonhuis waar we mensen opvangen die om wat voor reden dan ook geen dak boven hun hoofd hebben. Daarnaast dragen wij met onze kringloopwinkels bij aan een beter milieu, door afval te sorteren en goederen zoveel mogelijk te hergebruiken. Ook ondersteunen we met Parkwijk projecten als Movira, door bewoners van het Oranjehuis te voorzien van kleding. We ondersteunen het Santoesha project in Suriname, door middel van het geven van hoge kortingen op de spullen die zij kopen voor de dak- en thuislozen opvang in Suriname. Verder werken we samen met de Tussenvoorziening door bewoners op weg te helpen met de eerst noodzakelijke meubels als ze een huis gevonden hebben.

Openingstijden winkel Parkwijk

Maandag Gesloten.
Dinsdag 13:00–17:00.
Woensdag Gesloten.
Donderdag 13:00–21:00.
Vrijdag Gesloten.
Zaterdag 13:00–17:00.
Zondag Gesloten.

Openingstijden goedereninname

Maandag: Gesloten.
Dinsdag: 9:00-12:00 & 13:00-16:30.
Woensdag: 9:00-12:00 & 13:00-16:30.
Donderdag: 9:00-12:00 & 13:00-16:30.
Vrijdag: Gesloten.
Zaterdag: 9:00-12:00 & 13:00-16:30.
Zondag: Gesloten.

Contactgegevens Kringloop Parkwijk

AB Harrewijnstraat 18,
3544 AL Utrecht.

Telefoon: +31 (0)30 234 28 50

Vrijwilligers, onmisbaar in de organisatie!

Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Dankzij onze vrijwilligers kunnen we bij Emmaus Domstad de winkels laten draaien. Samen met onze bewoners en enkele betaalde krachten zetten ze zich iedere dag in. Ze nemen goederen in ontvangst, sorteren en prijzen en zorgen ervoor dat alle spullen netjes in de winkel komen. Ook hebben we chauffeurs die spullen over de winkels verdelen, bezorgen en spullen ophalen bij mensen thuis of bij het Gemeentelijke afvalscheidingsstation ‘De Stits’ aan de Mostperenlaan 2.

Ben je enthousiast en wil je ook bij ons komen werken als vrijwilliger? Lees dan hier verder!

Een overzicht van enkele items die afgelopen maand in onze winkel zijn verkocht.

Het is elke dag de moeite waard om onze winkels te bezoeken. Dagelijks worden de winkels aangevuld met nieuwe kleding spullen en meubels. Bezoek ons dus regelmatig om ons aanbod in de gaten te houden en de laatste ‘pareltjes’ niet mis te lopen!