Kringloop Overvecht Utrecht

Kringloop Overvecht Utrecht

Dit is onze winkel gelegen naast winkelcentrum Overvecht. In de kringloop in Overvecht vind je een breed assortiment; van vintage en tweedehands meubels tot keukengerei, boeken en kleding. Alle kleding die bij Emmaus Domstad binnenkomt wordt in deze vestiging gesorteerd.

Emmaus Domstad

Kringloop Overvecht Utrecht

Kringloop Overvecht Utrecht

Dit is onze winkel gelegen in het winkelcentrum Overvecht. In de kringloop in Overvecht zijn naast een breed assortiment vintage en tweedehands meubels ook o.a. keukengerei, spullen, boeken en kleding te vinden ook ons kleding sorteer centrum in in Overvecht gevestigd.

Onze kringloopwinkel in Utrecht Overvecht

Wij willen mensen weer de mogelijkheid geven om hun leven zinvol in te richten en hen te helpen een weg uit probleemsituaties te vinden. Mensen vangen we op in onze woongemeenschap die we financieren met de opbrengsten uit onze winkels. Een ander belangrijk doel van ons is om producten een tweede kans te geven en zo bij te dragen aan een beter milieu. Aan het recyclen van producten, dragen we bijvoorbeeld bij door deelname aan ‘No CD to waste’. We werken samen met de Tussenvoorziening door deelnemers op weg te helpen met de eerst noodzakelijke meubels wanneer ze een huis gevonden hebben.

Openingstijden Winkel Overvecht

Maandag Gesloten.
Dinsdag Gesloten.
Woensdag 13:00–17:00.
Donderdag Gesloten.
Vrijdag 13:00–17:00.
Zaterdag 13:00–17:00.
Zondag Gesloten.

Openingstijden Goedereninname

Maandag: Gesloten.
Dinsdag: Gesloten.
Woensdag: 9:00-12:00 & 13:00-16:30.
Donderdag: 9:00-12:00 & 13:00-1630.
Vrijdag: 9:00-12:00 & 13:00-16:30.
Zaterdag: 9:00-12:00 & 13:00-16:30.
Zondag: Gesloten.

Contactgegevens Kringloop Overvecht

Gloriantdreef 403,
3562 KW Utrecht.

Telefoon: +31 (0)30 234 28 50

Vrijwilligers, onmisbaar in de organisatie!

Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Dankzij onze vrijwilligers kunnen we bij Emmaus Domstad de winkels laten draaien. Samen met onze bewoners en enkele betaalde krachten zetten ze zich iedere dag in. Ze nemen goederen in ontvangst, sorteren en prijzen en zorgen ervoor dat alle spullen netjes in de winkel komen. Ook hebben we chauffeurs die spullen over de winkels verdelen, bezorgen en spullen ophalen bij mensen thuis of bij het Gemeentelijke afvalscheidingsstation ‘De Stits’ aan de Mostperenlaan 2.

Ben je enthousiast en wil je ook bij ons komen werken als vrijwilliger? Lees dan hier verder!

Een overzicht van enkele items die afgelopen maand in onze winkel zijn verkocht.

Het is elke dag de moeite waard om onze winkels te bezoeken. Dagelijks worden de winkels aangevuld met nieuwe kleding spullen en meubels. Bezoek ons dus regelmatig om ons aanbod in de gaten te houden en de laatste ‘pareltjes’ niet mis te lopen!