Emmaus Domstad

Kringloop Lombok Utrecht

Kringloop Lombok Utrecht

In de wijk Lombok hebben wij een knusse en sfeervolle kringloopwinkel. In deze vestiging zijn onze boeken sorteer en de fietsenreparatie  gevestigd. Verder tref je hier natuurlijk een volledig en dagelijks wisselend assortiment aan van betaalbare tweedehands en vintage spullen, meubels en kleding

Emmaus Domstad

Kringloop Lombok Utrecht

Kringloop Lombok Utrecht

In de wijk Lombok hebben wij een knusse en sfeervolle kringloopwinkel. In deze vestiging zijn zowel ons boeken sorteer als onze fietsen reparatie gevestigd. Ook hier tref je een volledig en dagelijks wisselend assortiment aan betaalbare tweedehands en vintage spullen, meubels en kleding.

Onze kringloopwinkel in Utrecht Lombok

Wij bieden mensen met een kleine beurs de kans om leuke tweedehands en vintage spullen te kopen tegen betaalbare prijzen. Door in te zetten op hergebruik van o.a. meubels, kleding en elektra leveren we ook een bijdrage aan een beter milieu. Veel gebruikte spullen verdienen een tweede kans of worden circulair hergebruikt. Wij nemen onder andere deel aan de Circulaire Werkplaats Utrecht en we zijn een inleverpunt voor de Stichting Baby Hope. En natuurlijk kunnen wij door de verkoop van gebruikte spullen in onze winkels, mensen in ons eigen woonhuis opvangen.

Wijziging openingstijden

Let op!
Vanaf 3 mei 2024 is onze winkel in Lombok open op vrijdag en niet meer op zaterdag.

Openingstijden Winkel Lombok

Maandag Gesloten.
Dinsdag Gesloten.
Woensdag 13:00–17:00.
Donderdag 13:00–17:00.
Vrijdag 13:00 – 17:00.
Zaterdag Gesloten.
Zondag Gesloten.

Openingstijden Goedereninname

Maandag: Gesloten.
Dinsdag: 9:00-12:00 & 13:00-16:30.
Woensdag: 9:00-12:00 & 13:00-16:30.
Donderdag: 9:00-12:00 & 13:00-16:30.
Vrijdag: 9:00-12:00 & 13:00-16:30.
Zaterdag: Gesloten.
Zondag: Gesloten.

Contactgegevens Kringloop Lombok

Makassarstraat 36,
3531 VN Utrecht.

Telefoon: +31 (0)30 234 28 50

Vrijwilligers, onmisbaar in de organisatie!

Vrijwilligers zijn onmisbaar binnen onze organisatie. Dankzij onze vrijwilligers kunnen we bij Emmaus Domstad de winkels laten draaien. Samen met onze bewoners en enkele betaalde krachten zetten ze zich iedere dag in. Ze nemen goederen in ontvangst, sorteren en prijzen en zorgen ervoor dat alle spullen netjes in de winkel komen. Ook hebben we chauffeurs die spullen over de winkels verdelen, bezorgen en spullen ophalen bij mensen thuis of bij het Gemeentelijke afvalscheidingsstation ‘De Stits’ aan de Mostperenlaan 2.

Ben je enthousiast en wil je ook bij ons komen werken als vrijwilliger? Lees dan hier verder!

Een overzicht van enkele items die afgelopen maand in onze winkel zijn verkocht.

Het is elke dag de moeite waard om onze winkels te bezoeken. Dagelijks worden de winkels aangevuld met nieuwe kleding spullen en meubels. Bezoek ons dus regelmatig om ons aanbod in de gaten te houden en de laatste ‘pareltjes’ niet mis te lopen!